Σελίδες

19.3.08


Ως "παγκόσμια ημέρα κατά του Ρατσισμού" έχει θεσπιστεί η 21 Μαρτίου, και την ίδια μέρα αναμένεται να διοργανωθεί "αντιρατσιστική" συναυλία στην πλατεία Συντάγματος, από διάφορους καθεστωτικούς φορείς και "μη κυβερνητικές οργανώσεις", όπως η ΓΣΕΕ, η ΑΔΕΔΥ, το Ελληνικό Κοινωνικό Φόρουμ, η "Συσπείρωση Δημοσιογράφων - Δούρειος Τύπος" (η δημοσιογραφική παράταξη του γκαιμπελικού "Ιού" της Ελευθεροτυπίας), η Κίνηση «Απελάστε τον Ρατσισμό», ελληνοαλβανικοί σύνδεσμοι, η κοινότητα Μπανγκλαντές και... φυσικά η νεολαία ΣΥΝ (του νέου "Μεσσία" της "αριστεράς", Αλέξη Τσίπρα).

H Συντροφική Συσπείρωση Ενάντια στην Αντιεθνικιστική Τρομοκρατία, απευθυνόμενη σε κάθε αφυπνισμένο σύντροφο και συντρόφισσα, αλλά και σε κάθε Έλληνα πολίτη που δεν έχει διαβρωθεί από την "αντιρατσιστική" προπαγάνδα τής Νεοταξίτικης "αριστεράς" να αγνοήσει το εν λόγω happening και να γυρίσει την πλάτη σε όλες αυτές τις επιδοτούμενες φιέστες, που κηρύττουν την υποταγή του λαού μας στον εφιάλτη της "πολυπολιτισμικής" κοινωνίας.

ΘΕΩΡΟΥΜΕ ότι τέτοιου είδους εκδηλώσεις όχι μόνο δεν κατατοπίζουν, αλλά αποπροσανατολίζουν την ελληνική κοινωνία από τα μείζονα προβλήματά της. Γιατί πρόβλημα της ελληνικής κοινωνίας ΔΕΝ είναι ο "ρατσισμός" απέναντι σε όλα αυτά τα εκατομμύρια αλλοδαπών που έχουν κατακλύσει τη χώρα μας.

Πρόβλημα, και μάλιστα σοβαρό, είναι ο υφέρπων ρατσισμός που καλλιεργείται εδώ και χρόνια εις βάρος της ιστορικής ελληνικής εθνότητας, που καλείται με φασιστικό τρόπο να αποδεχτεί την εθνική της αυτοκτονία (γιατί αυτό συνεπάγεται η αποδοχή τριών εκατομμυρίων μεταναστών, σε μία χώρα που φθίνει και γηράσκει εξαιτίας της υπογεννητικότητας) για να μην αποκληθεί... "ρατσιστική"!

ΓΙΑΤΙ δεν μπορείς να πουλάς "αντιρατσισμό" και "διεθνιστική αλληλεγγύη", όταν αποδέχεσαι τις βασικές δομές και τα ιδεολογήματα του Καπιταλισμού, που στην παρούσα φάση δρα υπέρ των "ανοικτών συνόρων", των "καταπιεσμένων μειονοτήτων" (βλ. αμέριστη στήριξη σε αλβανούς κοσοβάρους, σλαβόφρονες της Μακεδονίας, έγερση μειονοτικών ζητημάτων σε Θράκη, Ήπειρο κ.λπ.) και της μετατροπής των κοινωνιών μας σε "πολυπολιτισμικούς" αχταρμάδες.

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ στους μετανάστες ΣΗΜΑΙΝΕΙ μάχομαι τον Ιμπεριαλισμό, που είναι ο βασικός αίτιος για τον ξεριζωμό όλων αυτών των ανθρώπων από τις πατρογονικές τους εστίες, πολεμώ τον Καπιταλισμό, που αντιλαμβάνεται τους ανθρώπους όλου του κόσμου σαν καταναλωτικές μονάδες παραγωγής, ΣΗΜΑΙΝΕΙ αντιστέκομαι στην προπαγάνδα του "πολυπολιτισμού", που θέλει να μεταλλάξει τις κοινωνίες σε αδιαφοροποίητους πολτούς χωρίς εθνική και ταξική συνείδηση, χωρίς πολιτισμικές και ιστορικές αναφορές.

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ στους μετανάστες ΣΗΜΑΙΝΕΙ απομονώνω τις διακρίσεις εις βάρος τους που προέρχονται από φυλετικές ή εθνικές προκαταλήψεις, αλλά ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ δεν καλώ τον λαό να απεμπολήσει τις παραδοσιακές κοινωνικές του δομές, αντικαθιστώντας τις με ένα αμφιβόλου ποιότητας αντικοινωνικό έκτρωμα, στα πρότυπα των ΗΠΑ.

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ στους μετανάστες ΣΗΜΑΙΝΕΙ μάχομαι ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ενάντια στο Σύστημα, που τους χρησιμοποιεί ως ΔΟΥΛΟΥΣ, παλεύοντας ταυτόχρονα για καλύτερες συνθήκες στην πατρίδα τους, όπου θα επιστρέψουν και θα αγωνιστούν για την ανοικοδόμηση και την πρόοδό της, δημιουργώντας ένα ισχυρό Προλεταριακό Κράτος που θα αντισταθεί ΜΑΖΙ με τη δική μας χώρα, ενάντια στην Αμερικανονατοϊκή Νέα Τάξη Πραγμάτων.

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ στους μετανάστες ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ σε καμιά περίπτωση αποδοχή των αμερικανόπνευστων "αντιρατσιστικών" ιδεολογημάτων, διάλυση του εθνικού και κοινωνικού μας ιστού και... χαζοχαρούμενες συναυλίες από τον κάθε είδους καθεστωτικό φορέα. Γι' αυτό και καταδικάζουμε απερίφραστα όλη αυτή την προσπάθεια, που εντάσσεται σε ένα γενικευμένο πλαίσιο αποχαύνωσης και τρομοκράτησης της ελληνικής κοινωνίας, που κατηγορείται από το Σύστημα, μαζί με τους "χαβαλέδες" της Νεοταξικής "αριστεράς", ως "ρατσιστική".

<<<στο επομενο κομματι ο συντακτης του ιστολογιου δεν συμμετεχει γιατι δεν συμφωνει με τις θεσεις εναντια στον πολεμο την διεθνοποιηση και τον αντιαμερικανισμο, οπως τα εκφραζει το ΠΑΜΕ>>


ΑΠΕΝΑΝΤΙΑΣ, καλούμε τους εργαζόμενους και τις εργαζόμενες, κάθε ευαισθητοποιημένο και αντιστεκόμενο πολίτη να συμμετάσχει με όλες του τις δυνάμεις στο μεγάλο ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ, που θα διοργανωθεί από το ΠΑΜΕ την Πέμπτη 20 Μαρτίου στις 6.30 το απόγευμα για τη συμπλήρωση 9 χρόνων από τους βομβαρδισμούς της Γιουγκοσλαβίας από το ΝΑΤΟ και 5 χρόνων από την εισβολή των Αμερικανών στο Ιράκ.


Ο αγώνας των λαών ενάντια στον Ιμπεριαλισμό είναι αυτό που πραγματικά φοβούνται οι Επικυρίαρχοι, σε αντίθεση με τα "αντιρατσιστικά" πανηγυράκια που δεν διστάζουν να χρηματοδοτούν άπλετα...





Συντροφική Συσπείρωση
Ενάντια στην Αντιεθνικιστική Τρομοκρατία
Αθήνα, 12 Μάρτη 2008


ordo ab chao

3 σχόλια:

Πανος Βλαχος είπε...

Αγαπητε ΔΗΜΗΤΡΗ, με εκανες να πηδηξω απο την καρεκλα.ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ, ΑΛΛΑ ΑΝ ΤΟΝ ΞΕΡΕΙΣ ΠΕΣ ΤΟΥ ΟΤΙ ΤΟΝ ΑΓΚΑΛΙΑΖΩ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΦΙΓΓΩ ΤΟ ΧΕΡΙ.Εαν υπαρχουν ακομη τετοιοι ανδρες στην Ελλαδα, τοτε πραγματι "Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ"
ΠΑΝΟΣ

Yellow Kid είπε...

Ναι, αλλα έχουμε πιά το δικαίωμα να μιλάμε για εθνική συνείδηση των Ελληνων με όρους του 1821 ή της Αρχαίας Ελλάδας;
Είναι δυνατόν να μιλάμε για "καθαρή φυλή", για "καθαρούς Ελληνες, και ποιοί είνα αυτοι τελως πάντως;
Οπως εχουν εξελιχτεί τα πράγματα μας η ζωή στην Ελλαδα είναι καθαρα ιμπεριαλιστική, αμερικανολατρική και πολυεθνική. Ας γίνουμε ποιό ρεαλιστες και ειλικρινείς με τους εαυτούς μας. Το γουσταρουμε! Εξηγω:

Αυτή την στιγμή χρησιμοποιούμε και οι δύο μας για παράδειγμα, ενα καθαρά αμερικάνικο μέσο για να περάσουμε τις ιδεολογίες μας (το blogspot, γιατί έχουμε εμπιστοσύνη οτι θα λειτουργήσει καλύτερα και ασφαλέστερα απο κάποιο ελληνικό. Γιατί ως λαός σήμερα οι Ελληνες εχουμε πέσει τόσο πολύ στην ξεπέτα, στον σταρχιδισμό και στην παρακμή που δεν μπορούμε να μας έχουμε εμπιστοοσύνη.
Αν λοιπόν θέλουμε να συνεχίσουμε ισχυριζόμαστε οτι είμαστε κατα του ιμπεραλισμού και κατά των ξένων φρόνιμο θα ήταν να τους μποϊκοταρουμε χρησιμοποιώντας αποκλειστικά ελληνικά προϊοντα. Θα είμασταν όμως ευτυχισμενοι με αυτά;

Θα μπορούμε όμως να ζήουμε πία χωρίς αυτοκίνητα, κινητα κομπιούτερ τηλεόραση και internet; Θα μπορούμε να αντισταθούμε στο νεό αμερικανικο κινηματογραφικό μπλόγκμπάστερ;

Προσωπικα με όλη αυτή την φριχτή κατάσταση σήμερα στην Ελλάδα, δεν αισθανομαι να ταυτίζομαι με αυτήν. Μην νομίσεις όμως οτι αυτό σημαινει οτι ταυτίζομαι και με οποιαδήποτε αλλη χώρα de facto. Απο καθε πολιτισμό κρατάω οτι θεωρώ καλό και απορίπτω τα σκουπίδια της.
Στην τέχνη στην Ελλάδα πχ. ο Βαμβακαρης και ο Αριστοφανης είναι αναμφσβήτητα μια αξία. Αυτοί όμως τώρα βλέπουν τα ραδίκια ανάποδα και την θέση τους πήραν οι Σεφερλής και Τσαλίκης!
Ε, εκει προτιμώ να βλέπω καλύτερα το ξενόφερτο South Park και να ακούω Frank Zappa, καθώς οι απόψεις τους συκλείνουν με αυτές του Αριστοφανή! Αυτό φυσικά δεν σημαινει πως επιλέγω και την πολιτική του Μπούς!

Σεντονίζω, το ξέρω... Αν βαριεσαι πήδα τα και διάβασε το ποιο κάτω!

Οσο για τους μετανάστες δυστυχώς και τους χρησιμοποιούμε σαν δούλους αφου τους δίνουμε δουλειές που εμεις βαριόμαστε να κάνουμε (χωρίς καμία ασφαλιση φυσικά).

Οσο για το ρατσισμό, αυτός έρχεται με την παραδοσή του ελληνικού λαού μέσα απο το γνωστό ΠΑΣ ΜΗ ΕΛΛΗΝ ΒΑΡΒΑΡΟΣ.

Ε, δεν πίστεύω στίς φυλλετικές κατατάξεις όπως δεν πιστεύω πία και σε φυλές. Είμαστε όλοι μπσταρδεμένοι όμορφα!

brexians είπε...

yellow kid.

συμφωνω σχεδον σε ολα οσα λες.
δεν νομιζω οτι γραφουμε στο blogger γιατι ειναι πιο αξιοπιστο..αλλα γιατι ισως οταν ανοιξαμε το blog δεν υπηρχε ελληνικη πλατφορμα!