10.5.08

ηταν μαρτυρες οι μαρτυρες;

Η {αγία} Αικατερίνη δεν υπήρξε.
Η αγία Αικατερίνη του μύθου ήταν στην πραγματικότητα η Υπατία, με αλλαγή επί το Χριστιανικότερο.
διαβαστε στην ΒΙΚΙπαίδεια.


Ο {άγιος} Γεώργιος.


Ουδέποτε υπήρξε στρατιώτης, δρακοντοκτόνος ή μαρτύρησε για την πίστη του. Ήταν χοιροτρόφος, Αρειανιστής επίσκοπος και "προστάτης" της εποχής στην Καππαδοκία. Σκοτώθηκε απο "ορθόδοξους" Χριστιανούς για λόγους που ίσως να είχαν να κάνουν πιο πολύ με τις βρωμιές που έκανε και λιγότερο με το δόγμα. Φυσικά έγινε άγιος.
διαβαστε στην ΒΙΚΙπαίδεια.
(στην ΒΙΚΙπαιδεια, γραφει οποιος θελει, ετσι το τι διαβαζεται εκει δεν ειναι απολυτα σιγουρο οτι ειναι και το σωστο. Στην πιο πανω εγγραφη αναφερεται μοναστηρι το 300 μχ.....!!! οταν ακομη ο Χριστιανισνος ειναι σε διωγμο....και αλλα φαιδρα!)


Ο {άγιος} Κοσμάς ο Αιτωλός ο Μισελληνας.
Ενας φρενοβλαβής και σχιζοφρενής (υπόψην, όπως αποδεικνύει η "αγία" Ζαν Ντ'Αρκ, ότι η σχιζοφρένεια συχνά συνδυάζεται με λειτουργικότητα, δημιουργικότητα, δυναμισμό, χάρισμα και ευφυϊα) Ανθέλληνας. Δεν σκοτώθηκε για καμμία πίστη, αλλά επειδή, μέσα στην φρενοβλάβειά του έγινε επικίνδυνος για την οικονομία της περιοχής του. Λογικό είναι να προκάλεσε χάος, και λογικό είναι οι Τούρκοι να επέβαλλαν την τάξη με τον πλέον βάρβαρο και πρωτόγονο τρόπο: εκτελώντας τον. Σήμερα θα ήταν τρόφιμος ψυχιατρείου ή θα έπαιρνε φαρμακευτική αγωγή.

γραφει για τον κατακτητη Τουρκο!!!!
"Η δουλεία του Γένους
Τριακόσιους χρόνους μετά την Ανάστασιν του Χριστού μας έστειλεν ο Θεός τον άγιον Κωνσταντίνον και εστερέωσε βασίλειον χριστιανικόν· και το είχαν χριστιανοί το βασίλειον 1150 χρόνους.


Ύστερον το εσήκωσεν ο Θεός από τούς χριστιανούς και έφερε τον Τούρκον και του το έδωσε δια ιδικόν μας καλόν, και το έχει ο Τούρκος 320 χρόνους.

Και διατί έφερεν ο Θεός τον Τούρκον και δεν έφερεν άλλο γένος;

Δια ιδικόν μας συμφέρον· διότι τα άλλα έθνη θα μας έβλαπτον εις την πίστιν, ο δε Τούρκος άσπρα άμα του δώσης κάμνεις ο,τι θέλεις."
αυτα εγραφε μεταξυ αλλων "ο καλος παπουλης"

ντροπη !!!


μια ιδέα "κλεμμενη" απο το Ιστολογιο ΑΦΑΙΑ του ενδυμίωνα

ordo ab chao

1 σχόλιο:

offshore είπε...

oute i agia Barbara ipierhe ap;oti xero. Den eimai sigouri gia ti diki mou agia, alla efoson einai diki mou, ipirhe OK? thelo na giortazo, oriste mas, ego na min kano party diladi?