Σελίδες

4.4.08

διαφοροι συνδεσμοι για το ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ!


Ονομασία των Σκοπίων
Αγκάθι και το ΝΑΤΟ, πλέον, για Σκόπια
«Συμφωνούμε ότι μια πρόσκληση ένταξης της ΠΓΔΜ στο ΝΑΤΟ θα δοθεί μόλις έχει επιτευχθεί μια αμοιβαία αποδεκτή λύση στο ζήτημα της ονομασίας».
Και επισήμως οι ΗΠΑ υιοθέτησαν την ΠΓΔΜ
Η κυβέρνηση Μπους δεν έπαψε στιγμή να στηρίζει την ΠΓΔΜ και ταυτοχρόνως να πιέζει με οποιονδήποτε τρόπο την Αθήνα στο θέμα της ονομασίας.
Η επιμονή Μπους και η αλληλεγγύη των Ευρωπαίων στην Ελλάδα
Κατά τη διάρκεια της χθεσινής πρωινής συνεδρίασης των 26 ηγετών έγινε μακρά συζήτηση για το θέμα της ένταξης της ΠΓΔΜ στο ΝΑΤΟ και το ελληνικό βέτο που είχε μόλις τεθεί επισήμως από τον πρωθυπουργό Κ. Καραμανλή.
Ο Μπους ως... μακεδονομάχος!
Νότα Σερβίας προς FYROM
ΠΑΣΟΚ: Ηταν αυτονόητη κίνηση
Αυτονόητη κίνηση θεωρεί το ΠΑΣΟΚ το βέτο στην ένταξη των Σκοπίων, θεωρεί όμως ότι ο στόχος της Ελλάδας, που είναι η επίλυση του προβλήματος της ονομασίας, παραμένει.
Αλαβάνος: 5 άξονες για λύση με τα Σκόπια
Πέντε άξονες για την επίλυση του θέματος με την ονομασία της ΠΓΔΜ πρότεινε ο πρόεδρος της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέκος Αλαβάνος, σχολιάζοντας τις εξελίξεις μετά τη σύνοδο του ΝΑΤΟ:
Παπαρήγα: Δειλό το βέτο
«Δειλό» ήταν το βέτο του Κ. Καραμανλή στη σύνοδο κορυφής του ΝΑΤΟ. «Δεν το είπε καθαρά, αλλά το υπονόησε, και η κυβέρνηση εμφανίστηκε πειθήνια και ευθυγραμμιζόμενη σε όλα», δήλωσε η γεν. γραμματέας του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα.
Θεσσαλονίκη προσκαλεί (και δοξάζει) Σαρκοζί
Επιστολή - πρόσκληση στον Νικολά Σαρκοζί να επισκεφθεί τη Θεσσαλονίκη, για να του απονείμει την ανώτατη τιμή, το Χρυσό Κλειδί της πόλης, απηύθυνε ο δήμαρχος Β. Παπαγεωργόπουλος, για τη σθεναρή στάση που κράτησε στη Σύνοδο του ΝΑΤΟ.
Αφγανιστάν, Ουκρανία - Γεωργία, Σκόπια
Τριπλή σφαλιάρα στον Μπους
Η σθεναρή άρνηση των συμμάχων να ενταχθούν η Ουκρανία και η Γεωργία στο ΝΑΤΟ έφερε σε δυσμενέστατη θέση τον πρόεδρο των ΗΠΑ, που υποστήριζε την προς ανατολάς διεύρυνση της Συμμαχίας, η οποία του ανέθεσε ουσιαστικά τώρα να διαπραγματευτεί με τον Ρώσο πρόεδρο Πούτιν την εγκατάσταση της αντιπυραυλικής ασπίδας στην Ευρώπη.
Διαδηλώσεις σε Κίεβο, Μόσχα
Κλείνει, βραχυπρόθεσμα, και η Ε.Ε. την πόρτα της στην Ουκρανία, όπου χθες έγιναν αντινατοϊκές διαδηλώσεις. Παρά την ανοιχτή υπόσχεση του ΝΑΤΟ, η Ε.Ε. δεν μπορεί να δώσει τέτοια υπόσχεση, δήλωσε η επίτροπος Μπενίτα Φερέρο-Βάλντερ και κατέληξε: Για το μέλλον τίποτα δεν αποκλείεται.
Πρόσκληση Πούτιν στον Καραμανλή





ordo ab chao

1 σχόλιο:

Πανος Βλαχος είπε...

Δημητρη οπως παντα,εκανες ωραιοτατη δουλεια.
Ειμαι ακομα σοκαρισμενος απο την εκκινηση του Μassa και το προσπερασμα του Raikkonen στον Κubica.
Θα βαλω τις σκεψεις μου σε σειρα και θα δημοσιευσω ισως τιποτα το σχετικο με τα αισθηματα που ολοι μας νοιωσαμε.Φοβαμαι μηπως κανω λαθος εκτιμηση γιατι απο μακρυα ειναι δυσκολο να κρινης.ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΔΙΑΦΑΙΝΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΙ "συμμαχοι" ΜΑΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΣΤΑΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΜΑΣ.ΑΝΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΑ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΝΤΩΣ ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΣΧΕΤΑ ΜΕ ΟΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΤΩΝ ΕΧΘΡΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΙ ΤΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ.ΑΗΔΙΑΣΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΧΟΛΙΑΖΩ ΚΑΝ ΓΙΑΤΙ ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΩ ΜΑΖΙ ΤΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΓΓ ΤΟΥ ΚΚΕ.ΑΙΣΧΟΣ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ.ΕΙΝΑΙ 50 ΧΡΟΝΙΑ, ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΥ ΠΗΓΑ ΠΡΩΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ,ΠΟΥ ΤΟ ΚΚΕ ΛΕΕΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΗΝ ΑΛΛΑΖΟΝΤΑΣ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΕΚΦΡΑΣΤΙΚΗ ΙΔΙΑΖΟΥΣΑ.

Παω να δω τον τερματισμο.
ΚΑΛΗ ΚΥΡΙΑΚΗ, Πανος